Εδώ είναι 10 από τις πιο cool αμερικανικές μοτοσυκλέτες που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα

Όχι πολύ καιρό πριν, όταν μιλούσατε για μοτοσυκλέτες αμερικανικής κατασκευής, θα λέγατε για τη Harley-Davidson και, λοιπόν, αυτό είναι περίπου. Υπήρξαν στήριγμα για δεκαετίες, και ενώ έχουν υπομείνει πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλη την ιστορία τους, σίγουρα έχουν αντέξει. Σήμερα, υπήρξε μια δραματική αλλαγή, με αρκετούς νέους παίκτες να ανεβαίνουν και κάποιους παλιούς να επιστρέφουν. Είναι ο τελικός χρήστης που καρπώνεται τα οφέλη από αυτό, με περισσότερο ανταγωνισμό βλέπουμε κάθε κατασκευαστή, συμπεριλαμβανομένης της Harley, να βγαίνει με μερικές εξαιρετικές νέες μοτοσυκλέτες που δεν είναι μόνο ανταγωνιστικές στις ΗΠΑ, αλλά και στην παγκόσμια σκηνή.

10 Indisk scout

Από τότε που η Polaris ανέλαβε τα ηνία το 2011, η Indian Motorcycles ολοένα και δυναμώνει, φτιάχνοντας δημοφιλή, καλά σχεδιασμένα ποδήλατα. Μεγάλο μέρος της ιστορίας της επιστροφής τους έχει χτιστεί στα θεμέλια που έθεσε ο Scout, ένα ελκυστικό, προσιτό κρουαζιερόπλοιο που έχει φέρει τον αγώνα στη Harley.

9 Harley-Davidson Sportster S

Αν και μπορεί να ακολουθεί μια παλιά σχεδιαστική φιλοσοφία, το Sportster S είναι ολοκαίνουργιο και διαθέτει κινητήρα Revolution Max, έναν από τους πιο προηγμένους κινητήρες που έχει κατασκευάσει ποτέ η Harley. Αυτό αντιπροσωπεύει την αλλαγή στην εταιρεία, τώρα έτοιμη να αγκαλιάσει την αλλαγή για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. Όσο καλό κι αν είναι το Sportster S, μπορεί να κολλήσει ανάμεσα σε παραδοσιακούς που δεν ενδιαφέρονται πολύ για όλη τη σύγχρονη τεχνολογία και νέους οδηγούς που αγωνίζονται να ταυτιστούν με τη μάρκα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα έχει επιτυχία στις πωλήσεις, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια από τις καλύτερες προσφορές τους.

8 Flash LS-218

Όταν το LS-218 έσπασε για πρώτη φορά το κάλυμμα, έδειξε πραγματικά τις δυνατότητες των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών και αιχμαλώτισε τη φαντασία όλων των λάτρεις της μοτοσυκλέτας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένα εξειδικευμένο προϊόν που είναι πολύ, πολύ ακριβό. Δεν αντιπροσωπεύει καλή αξία, αλλά αντιπροσωπεύει την αποκλειστικότητα και τη δυνατότητα τα ηλεκτρονικά ποδήλατα να είναι κάτι περισσότερο από την αστική μετακίνηση.

7 Indiska FTR

Ενώ το μάρκετινγκ μπορεί να αναπαράγει τις επίπεδες ρίζες του, αυτό είναι ένα πολύ σύγχρονο μηχάνημα που μοιάζει με ένα πολύ σύγχρονο μηχάνημα. Είναι αντικειμενικά ένα από τα ποδήλατα με την καλύτερη εμφάνιση που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ και έχει τις επιδόσεις που υποστηρίζουν αυτές τις εκπληκτικές μοντέρνες εμφανίσεις σε μια τιμή που είναι κάτι παραπάνω από λογική.

6 Blixtnedslag

Αυτό μπορεί να είναι προς συζήτηση, καθώς μέχρι στιγμής έχουν γίνει ακριβώς μηδενικές παραδόσεις της πολυαναμενόμενης οικονομικής ηλεκτρικής σπορ μοτοσυκλέτας. Με τιμή μόλις 13.000 $, αυτό υποτίθεται ότι θα ήταν το επόμενο μεγάλο πράγμα, αλλά αρκετές καθυστερήσεις έχουν σκοτώσει τη διαφημιστική εκστρατεία, αλλά αν τελικά γίνει πραγματικότητα, έχει τη δυνατότητα να είναι πρωτοποριακή.

5 Noll FXE

Φέτος, κυκλοφόρησε μια από τις πιο προσιτές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες Zero που είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που χρειάζεται ο κόσμος σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Προσφέρει αξιοσέβαστο, αν δεν είναι θεαματικό, χρόνο εμβέλειας και φόρτισης, φαίνεται εξ ολοκλήρου, είναι προσιτό και μπορεί κάλλιστα να είναι το καλύτερο που μπορεί να αγοράσει κάποιος από τους μετακινούμενους.

4 Harley-Davidson Pan America 1250 Special

Σχεδόν κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, η Harley-Davidson βγήκε και έκανε, αναμφισβήτητα, ένα από τα καλύτερα ποδήλατα περιπέτειας που μπορούν να αγοράσουν με χρήματα. Δεν είναι φθηνό, αλλά είναι πολύ λογικό αν σκεφτείς τη ζήτηση για ποδήλατα περιπέτειας αυτές τις μέρες. Τοποθετώντας τον καλύτερο, πιο πρόσφατο κινητήρα Revolution Max σε αυτό με κορυφαία ηλεκτρονικά, δημιουργείται ένα φανταστικό πακέτο.

3 Buell Hammerhead 1190

Ο Μπουέλ επέστρεψε. Μπορεί να μην είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετά στοιχεία εκεί για να γίνει μια νόμιμη σειρά κληρονομιάς. Το Hammerhead φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό και σίγουρα έχει τη δυνατότητα να ανησυχήσει μερικούς μεγάλους παίκτες με 180 ίππους στη χρήση.

2 Noll SR/F / HD LiveWire

Η τελευταία Zero είναι μια από τις καλύτερες ηλεκτρικές μοτοσικλέτες που μπορούν να αγοράσουν χρήματα, με εντυπωσιακή αυτονομία και ακόμη πιο εντυπωσιακό χρόνο φόρτισης. Είναι μια ανατροπή μεταξύ αυτού και του LiveWire One (παραπάνω), αλλά αυτό ήταν το πρώτο που βγήκε στην αγορά και έχει χρόνια ανάπτυξης πίσω του. Εάν αγοράζετε μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα αμερικανικής κατασκευής, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να περιμένετε και να δείτε τι επιφυλάσσει το LiveWire για το επόμενο έτος, καθώς σύντομα θα κυκλοφορήσει μερικά νέα μοντέλα.

1 Buell 1190 SX

Όσο και αν φαίνεται καλή η έκδοση sportbike, αυτό το πράγμα φαίνεται αρκετά θεαματικό. Αν πάει κατά το ήμισυ όπως φαίνεται, λοιπόν, θέλουμε ένα. Μπορείτε τεχνικά να παραγγείλετε ένα αυτήν τη στιγμή, αλλά δεν είναι γνωστά πολλά για αυτά τα ποδήλατα, επομένως θα υπάρχει πάντα κίνδυνος να αγοράσετε ένα από αυτά τα μηχανήματα πρώτης έκδοσης.

Leave a Comment