5 φοβερές ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες (5 ICE ρετρό μοτοσυκλέτες που θα προτιμούσαμε να οδηγήσουμε)

Όσο γρήγορα οι αυτοκινητοβιομηχανίες στράφηκαν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών ήταν σίγουρα λίγο πιο προσεκτικοί. Μόνο λίγοι από τους μεγάλους παίκτες του κλάδου ασπάζονται την τεχνολογία, ως επί το πλείστον έχει γίνει λίγο δωρεάν για όλους με τους κατασκευαστές ηλεκτρικών μοτοσυκλετών να εμφανίζονται και στη συνέχεια να πεθαίνουν σχεδόν σε μια νύχτα. Εξακολουθεί να είναι επίσης πολύ ανεξέλεγκτη, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους μεγάλους κατασκευαστές να δεσμεύσουν μεγάλα ποσά επενδυτικών χρημάτων σε αυτό το τμήμα, παρόλο που υπάρχει πράγματι τεράστιες δυνατότητες. Προς το παρόν, το χάος επικρατεί, αλλά μέσα σε όλο το χάος, έχουν εμφανιστεί μερικά απίστευτα ποδήλατα. Το ρετρό τμήμα αυξάνεται σε δημοτικότητα, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται σαν μια άδικη μάχη όταν συγκρίνουμε αυτές τις μοτοσυκλέτες με τον διαγωνισμό ICE…

10 Elektrisk: RGNT No.1 Classic

Εάν αναζητάτε μια αυθεντική κλασική εμφάνιση και αίσθηση, αυτό θα είναι σχεδόν στην κορυφή της λίστας. Είναι πλήρως κατασκευασμένο στο χέρι, με υλικά υψηλής ποιότητας επιλεγμένα για κάθε μέρος της μοτοσυκλέτας. Με τελική ταχύτητα λίγο πάνω από 120 km/h και αυτονομία λίγο κάτω από τα 100 μίλια, δεν ταιριάζει με άλλες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες παρόμοιας τιμής, είναι πολύ εξειδικευμένο προϊόν, αλλά η δέσμευσή τους στην ποιότητα και την αυθεντικότητα είναι αξιέπαινη.

9 ICE: Ducati Paul Smart

Για το είδος των χρημάτων που πρέπει να ξοδέψετε για το No.1 Classic, ξεχάστε το Royal Enfield, μπορεί να μοιάζουν αλλά δεν θα το κρατήσουν κερί όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα από αυτά τα υπέροχα, SportClassic Ducati που πιθανότατα θα αυξηθεί σε αξία κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας σας. Με το Ducati, έχετε καλύτερη αυτονομία, αλλά είναι τόσο άβολο που μπορεί να μην θέλετε απαραίτητα να το χρησιμοποιήσετε όλο…

8 Elektrisk: RGNT No.1 Scrambler

Το άλλο, αναμφισβήτητα καλύτερο προϊόν RGNT είναι το Scrambler, με τον κλασικό σχεδιασμό Scrambler και παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος του φαίνεται αρκετά απλό, η εκτέλεση είναι απλά απίστευτα καλή. Η σουηδική εταιρεία δεν διστάζει να χρεώσει για την υπεροχή της και με την ίδια γκάμα και κορυφαίο άκρο με το Classic, η τιμή για το στυλ είναι υψηλή.

7 ICE: Ducati Scrambler 1100

Αυτή τη φορά μπορείτε να έχετε μια ολοκαίνουργια Ducati, επίσης κατασκευασμένη στο χέρι, μόνο στην Ιταλία αντί για τη Σουηδία. Αυτό είναι πολύ ποδήλατο για τα λεφτά του, αλλά ακόμη και αυτό δεν θα θεωρηθεί value for money στον κόσμο της μοτοσικλέτας. Είναι μια πολύ καλή αναπαράσταση του τι αντιμετωπίζουν οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες αυτή τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να αγνοήσετε την τιμή, τόσο πολύ που αν αφαιρέσετε το περιβαλλοντικό κίνητρο από τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, η Ducati δεν έχει μυαλό.

6 Ελ: Super Soco TC

Η Super Soco, κατά τη γνώμη μας, εστιάζει την ενέργειά της (συγγνώμη για το λογοπαίγνιο) στο σωστό μέρος της αγοράς. ηλεκτρική κινητικότητα. Οι ηλεκτρικές μοτοσικλέτες/σκούτερ/ποδήλατα έχουν απλώς μεγαλύτερη αίσθηση ως όχημα μετακίνησης μικρής εμβέλειας και το TC είναι απλώς ένα πιο κομψό δρομάκι που έχει επίσης ανταγωνιστικές τιμές.

5 ICE: Kawasaki Z650RS

Πιθανώς η πιο όμορφη ρετρό μοτοσυκλέτα που μπορείτε να αγοράσετε, όχι μόνο αυτό, αλλά με την επιλογή κινητήρα 650cc, είναι επίσης προσιτή. Όσο προσιτό κι αν είναι το TC, απλά χρειάζεται να ξοδέψετε λίγα περισσότερα χρήματα για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία με το Z650RS.

4 Elektrisk: Tarform Luna

Αν και είναι λίγο πιο νέο-ρετρό από το κλασικό ρετρό, μετράει και είναι μια από τις πιο ανθεκτικές μοτοσυκλέτες που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα. Περισσότερα από τα μισά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το ποδήλατο είναι 3D εκτυπωμένα με ανακυκλωμένα υλικά. Αυτή η δέσμευση για βιωσιμότητα αξίζει πραγματικά την τιμή της εισδοχής.

3 ICE: Royal Enfield Scram 411

Σε έναν κόσμο όπου τα χρήματα μιλάνε, η Royal Enfield συνεχίζει να ξεπερνά τον ανταγωνισμό παρέχοντας ένα προϊόν προσανατολισμένο στην αξία. Τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι πρόκειται για Ιμαλάια με μερικές πολύ βασικές αισθητικές αλλαγές, αλλά όλες αυτές οι αλλαγές κάνουν τη μοτοσυκλέτα να φαίνεται καλύτερη χωρίς να θυσιάζεται καμία από τη χρησιμότητά της. Κοστίζει επίσης 20.000 $ λιγότερο από το Luna.

2 El: Electric Vespa

Πιστεύουμε ότι η Vespa βγήκε από το πάρκο με αυτή τη μικρή προσφορά, είναι σίγουρα μια κομψή επιλογή και προσφέρει κάποια αξία, αλλά για κάποιους είναι μια τιμή που αξίζει να πληρώσετε. Ωστόσο, η προσεκτικότερη ματιά στην τιμή απαιτεί περισσότερη προσοχή, ενώ είναι προφανώς πιο ακριβό από άλλα e-scooter με παρόμοιες προδιαγραφές, είναι επίσης πιο ακριβό από τους σταθερούς του…

1 ICE: Vespa GTS

Η Vespa έχει δει μια απίστευτη αναζωπύρωση κάτω από τον όμιλο Piaggio, δυναμικά και φτιάχνοντας μερικά πολύ καλά μικρά σκούτερ. Αν και το GTS είναι πλέον μια γερασμένη πλατφόρμα, το ρετρό σκούτερ εξακολουθεί να είναι ζωηρό και αρκετά άνετο για να οδηγείς σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι σίγουρα περισσότερο ένα κομψό commuter παρά tourer.

Leave a Comment