10 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το Harley-Davidson Nightster

Εάν υπάρχει μια μάρκα μοτοσικλετών που κάθεται στην κορυφή του δέντρου, αυτή πρέπει να είναι η Harley-Davidson. Παγκοσμίως διάσημο για τα πιο όμορφα ποδήλατα, τα πιο περιζήτητα αξεσουάρ, καθώς και τα απαραίτητα ρούχα, είναι μια μάρκα μοτοσικλετών που δεν μπορεί να νικηθεί. Ο πίσω κατάλογος της Harley-Davidson είναι γεμάτος από εμβληματικά ποδήλατα που το καθένα έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και στυλ. Συχνά πολύτιμα αντικείμενα, πολλά από τα πολυπόθητα κλασικά ποδήλατα μπορούν να παραμείνουν απρόσιτα για πολλούς αναβάτες, επιλέγοντας αντ ‘αυτού μια σύγχρονη εναλλακτική. 

Εξίσου εντυπωσιακό και διατηρώντας ακόμα την κλασική του γοητεία, μια μοντέρνα Harley-Davidson σερβίρει ένα διαφορετικό είδος συνταγής, με το πρωτοποριακό ηλεκτρικό ποδήλατο LiveWire που θα ξαναγράψει πλήρως το εγχειρίδιο κανόνων της εταιρείας. Ανάμεσα σε αυτό το νέο κύμα πιο προηγμένων μοτοσυκλετών της Harley-Davidson είναι το Nightster. Μια παραλλαγή Sportster με επιθετικό στυλ που είναι απλά εκπληκτική στο μέταλλο. Ένα ποδήλατο που φαινομενικά θα κάνει τα πάντα, εδώ είναι 10 λόγοι για τους οποίους αγαπάμε το Harley-Davidson Nightster.

10 Drop Dead Gorgeous

Χρησιμοποιώντας τις αρχές σχεδιασμού που τέθηκαν σε παραγωγή πάνω από 65 χρόνια πριν, το Harley-Davidson Nightster είναι το επόμενο βήμα στην εξελικτική σκάλα του Sportster. Είναι ένα όμορφο ποδήλατο και μια καλή απόδοση. Χαμηλό και έντονο δρόμο, το Nightster κόβει μια γνώριμη, αλλά εντυπωσιακή σιλουέτα. Φτιαγμένο για όσους θα λατρέψουν την εμφάνισή του και θα απολαύσουν τον χειρισμό του, το Nightster είναι ένας αστικός πολεμιστής που θα τεντώσει ευχάριστα τα πόδια του όταν του ζητηθεί.

9 Χάρλεϊ διαμέσου

Το Nightster έχει υγρόψυκτο κινητήρα V-Twin και είναι καθαρόαιμο Harley-Davidson. Από τον τρόπο που οδηγεί μέχρι τον ήχο που βρυχάται από την εξάτμισή του, δεν μπορείς να ξεχάσεις ότι το Nightster είναι Harley. Κάνοντας ένα βήμα μακριά από ένα παραδοσιακό πλαίσιο πλώρης, το Nightster χρησιμοποιεί το σύστημα μετάδοσης κίνησης του ως αγχωτικό εξάρτημα. Χάρη στα πολύ καλύτερα επίπεδα ακαμψίας του πλαισίου, η μοτοσυκλέτα είναι ελαφρύτερη, ισχυρότερη και πιο συμπαγής από τους προκατόχους της.

8 Ένα αστείο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας

Εξοπλισμένο με Revolution Max 975T, το Nightster αποδίδει 89 ίππους στις 7500 σ.α.λ. Η ροπή των 70 lb-ft που προσφέρεται για να παρέχει μια τεράστια ποσότητα χαμηλής ισχύος επιτρέπει ισχυρή επιτάχυνση όταν χρειάζεται. Με μια ευέλικτη ποσότητα ισχύος που διατηρείται σε όλο το εύρος στροφών, το Nightster είναι ένα εύκολο ποδήλατο για οδήγηση εντός και εκτός πόλης. Η κίνηση στην πόλη με χαμηλή ταχύτητα μπορεί εύκολα να κατακτηθεί. Ενώ ένας ανοιχτός δρόμος με στροφές μπορεί να δαμαστεί με λάμψη που προκαλεί χαμόγελο.

7 Λατρεύει μια ή δύο γωνίες

Μακριά από τους γεμάτους δρόμους της πόλης, το Harley-Davidson Nightster λάμπει. Χάρη σε μια απίστευτα ευέλικτη αίσθηση, χάρη στο ελαφρύ πλαίσιο του, το Nightster μπορεί να πεταχτεί. Το Nightster ανταποκρίνεται πολύ και του αρέσει να εργάζεται σκληρά. Παρά μια αρκετά βασική ανάρτηση, το Nightster αποδίδει θαυμάσια. Τα διπλά αμορτισέρ και τα συμβατικά πιρούνια επιτρέπουν στον αναβάτη να αισθάνεται μέσα από τις στροφές. Χωρίς πόδια, το Nightster ενθαρρύνει την εξερεύνηση της ελαφριάς ανδρείας του.

6 Επιλέξιμες λειτουργίες οδήγησης

Μην πειράζετε τον καιρό ή τις συνθήκες του δρόμου, το Harley-Davidson Nightster μπορεί να χειριστεί τα πράγματα. Χάρη σε τρεις προ-προγραμματισμένες επιλογές οδήγησης, το Nightster είναι εξοπλισμένο να αντιμετωπίζει ό,τι του βάλει ο κόσμος. Η κλήση σε λειτουργία Road, Rain ή Sport θα κάνει το ποδήλατο να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας των συστημάτων ισχύος και πέδησης. Οι προσαρμογές τόσο στο ABS όσο και στο TCS διασφαλίζουν ότι ο οδηγός παραμένει ασφαλής και έχει όσο το δυνατόν έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

5 Εξαιρετικά προσαρμόσιμο

Όπως όλα τα Harley-Davidson που κυκλοφόρησαν πριν από αυτό, το Nightster μπορεί να παραμείνει ως έχει ή να αντιμετωπιστεί ως κενός καμβάς για προσαρμογή. Με μια πληθώρα επιλογών για να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό, ο πειρασμός είναι πάντα εκεί να φτιάξετε κάτι εμπνευσμένο. Δεν χρειάζεται ποτέ δύο Nightsters να φαίνονται ίδια. Όχι μόνο η Harley προσφέρει πολλές επιλογές styling και τελειώματος, αλλά και τρίτες εταιρείες καλύπτουν κάθε ιδιοτροπία. Ανεξάρτητα από το ποιο μοναδικό στυλ ή παράξενη εμφάνιση επιθυμείτε, υπάρχει τρόπος να το δημιουργήσετε.

4 Αυτή η γοητεία της παλιάς σχολής

Αν και είναι φορτωμένο με σύγχρονο εξοπλισμό που όχι μόνο ενισχύει την απόλαυση του αναβάτη αλλά και τον κρατά ασφαλή, το Nightster εξακολουθεί να αισθάνεται σαν ένα κλασικό Harley-Davidson. Εκλεπτυσμένο, αλλά διατηρεί την ακατέργαστη γοητεία και την εικόνα του. Ένα ποδήλατο για όσους εκτιμούν όλη την κληρονομιά που συνοδεύει την κατοχή μιας Harley-Davidson, το Nightster είναι μια έκφραση σεβασμού. Όχι μόνο είναι ένα από τα πιο cool ποδήλατα εκεί έξω, αλλά είναι μια πύλη για τις παλιές σχολικές συγκινήσεις μέσω ενός σύγχρονου μέσου.

3 Ευκαιρίες σε επίπεδο εισόδου

Το Nightster διαφοροποιείται από τους αντιπάλους του επειδή είναι πολύ πιο σπορ από το αντίστοιχης τιμής Indian Scout και πολύ φθηνότερο από το BMW R18 Classic. Τοποθετώντας τον εαυτό του στη θέση του, το Sportster δεν έχει σχεδόν κανέναν ανταγωνιστή και πολύ λίγους ισάξιους. Σε γενικές γραμμές, το Harley-Davidson Nightster θα πρέπει να ακολουθεί την τάση της υποτίμησης. Το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο, με το Nightster να απευθύνεται τόσο στους αρχάριους όσο και στους νεοφερμένους στη θρυλική μάρκα μοτοσυκλετών.

2 Η ευκολία της συμβίωσης με τη Harley

Ως καθημερινός αναβάτης, το Harley-Davidson Nightster σημαδεύει όλα τα κουτιά. Εύκολο στην οδήγηση, με μεγάλη απόκριση και με άφθονη δύναμη, θα ζωντανέψει την καθημερινότητα. Η προσθήκη μιας καρέκλας επεκτείνει επίσης τη λειτουργικότητά της και διπλασιάζει τον παράγοντα διασκέδασης απόλαυσης. Με τα έξυπνα ηλεκτρονικά που μπορούν να χειριστούν τις ξαφνικές αλλαγές καιρού, το Nightster μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο. Είναι μια πολύ μοντέρνα Harley-Davidson που απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν απλώς να είναι αναβάτες με καλό καιρό.

1 Ένα γουρούνι με περιβαλλοντική συνείδηση

Ελαφρύτερο και πιο προηγμένο από το 883 Sportster που αντικαθιστά, το Nightster είναι επίσης ένα οικονομικό μηχάνημα. Με δυνατότητα να προσφέρει έως και 50 mpg, θα εξασφαλίσει ότι οι διαδρομές στις αντλίες αερίου είναι σπάνιες. Το λειτουργικό κόστος πρέπει επίσης να παραμείνει αρκετά χαμηλό. Το Nightster είναι καθαρό τρέξιμο που έχει σχεδιαστεί για να έχει περιβαλλοντική συνείδηση ​​χωρίς να χάνει τίποτα από τη σπίθα που προέρχεται από την κληρονομιά της Harley-Davidson. Ένα καταπληκτικό μηχάνημα, είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και θα ικανοποιήσει όποιον θα το οδηγήσει.

Leave a Comment