Το C3STROM ASTRO από το Χονγκ Κονγκ ξεκλειδώνει ένα νέο επίπεδο δροσιάς ηλεκτρονικών ποδηλάτων

Η αυγή της ηλεκτρικής κινητικότητας έχει διευρύνει τον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται και δομούνται τα οχήματα. Τώρα έχουμε supercars και SUV που υποστηρίζονται από την ίδια πλατφόρμα. Και όταν πρόκειται για μοτοσυκλέτες, το φράγμα μεταξύ μοτοποδηλάτων, σκούτερ και μοτοσυκλετών προσπαθεί επίσης να θολώσει. Το Astro από το Χονγκ Κονγκ C3STROM συνδυάζει ένα ποδήλατο με πεντάλ και μια μοτοσυκλέτα. Χάρη στην ηλεκτρική του ισχύ.

Φαίνεται minimal (αρκετά υπερβολικά μίνιμαλ!) και φουτουριστικό. Αν και μπορεί να μην φαίνεται τόσο ωραίο όσο το BMW i Vision AMBY ή το Super73 C1X. Αλλά σε αντίθεση με αυτούς, το Astro θα είναι μια σωστή μηχανή παραγωγής που μπορείτε να προπαραγγείλετε αμέσως. Το C3STROM Astro είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με φουτουριστική εμφάνιση που θολώνει τη γραμμή μεταξύ μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου.

Το Astro έχει κινητήρα 750W και μπορεί να χειριστεί 32 Mph

Με τη φαινομενικά συμπαγή μορφή, το C3strom Astro διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα 750 W. Αυτός ο πίσω κινητήρας πλήμνης Bafang αντλεί ροπή 59 lb-ft. Στην προεπιλεγμένη ρύθμιση, φτάνει τα 28 mph. Αλλά η λειτουργία εκτός δρόμου μπορεί να κάνει τα πράγματα ψηλά ξεκλειδώνοντας την τελική ταχύτητα στα 32 mph. Έχει ταξινομηθεί ως ηλεκτρονικό ποδήλατο κατηγορίας 3, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το οδηγήσετε χωρίς άδεια οδήγησης.

Το C3STROM έχει φορτώσει το Astro με ικανά εξαρτήματα

Παρά το ελάχιστο, αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι γεμάτο με ικανά χαρακτηριστικά. Όταν δεν έχετε διάθεση να απολαύσετε ηλεκτρική ενέργεια, το Astro σας προσφέρει την ευελιξία ενός εκτροχιαστή Shimano 7 ταχυτήτων για να απομακρυνθείτε. Τα τετραπίστονα υδραυλικά φρένα φαίνεται να έχουν το δάγκωμα να δώσουν στους οδηγούς αυτοπεποίθηση. Η ανάρτηση περιορίζεται στα μπροστινά πιρούνια με λειτουργία κλειδώματος.

Η απουσία πίσω αμορτισέρ θα έχει τα μειονεκτήματά της, ειδικά στο off-road mode του. Το Astro διαθέτει οθόνη 3,5 ιντσών που δείχνει όλα τα σημαντικά δεδομένα οδήγησης. Διαθέτει επίσης προβολέα 130 Lux με λειτουργικότητα τόσο μεγάλης όσο και μεσαίας σκάλας. Για να κάνετε την εμπειρία ακόμα καλύτερη είναι μια εφαρμογή smartphone (τόσο για Android όσο και για iOS) για την παρακολούθηση του ποδηλάτου. Το C3strom προσφέρει επίσης μια προαιρετική πίσω σχάρα με χωρητικότητα 33 λιβρών.

Το C3STROM Astro φαίνεται minimal και ιδιόρρυθμο

Το Astro δεν μοιάζει με κανένα άλλο ηλεκτρικό ποδήλατο εκεί έξω. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα ηλεκτρονικά ποδήλατα προσπαθούν σκληρά να μιμηθούν το μέγεθος μιας μοτοσικλέτας, κάτι που μεταφράζεται σε μια ογκώδη διάταξη. Αν και φαίνονται δροσερά, ο μινιμαλισμός έχει επίσης το μερίδιο των θαυμαστών του. Η C3strom έχει γίνει η καθαρή, φουτουριστική και γυμνή εμφάνιση με τη σειρά Astro. Ο σχεδιασμός του πλαισίου είναι εμπνευσμένος από μια μοτοσυκλέτα, αλλά το Astro έχει ένα πλαίσιο με χαμηλό αποτύπωμα.

 Ακόμη και η μπαταρία τοποθετείται μοναδικά ανάμεσα στο τιμόνι και τη σέλα. Παραμένει αναρτημένο από τη δοκό, γεγονός που συμβάλλει και στην αισθητική του γωνία. Ολόκληρο το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ταιριάζει πολύ με τους δροσερούς τροχούς 20 ιντσών τυλιγμένους σε χοντρά ελαστικά. Το κάθισμα μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά σίγουρα είναι μια προσαρμοσμένη μονάδα σιλικόνης που είναι επιρρεπής στο να είναι άνετο.

Προσφέρεται σε δύο μοντέλα και ξεκινά από 1.699 $

Η C3strom προσφέρει δύο μοντέλα αυτού του ιδιόμορφου ηλεκτρικού ποδηλάτου – Astro και Astro Pro. Και τα δύο έρχονται με την ίδια βαθμολογία κινητήρα διανομέα, αλλά το μέγεθος της μπαταρίας διαφέρει. Η τυπική επένδυση συσκευάζεται σε μια μπαταρία 780 Wh που υποστηρίζεται ότι παρέχει χυμό για έως και 50 μίλια. Το Astro Pro συσκευάζεται σε μεγαλύτερο πακέτο 1.040 Wh που παρέχει αυτονομία 78 μιλίων. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα με κυψέλες μπαταρίας Li-Ion φορμά Samsung 21700. Είναι δηλαδή καλής ποιότητας μπαταρίες. Το τυπικό μοντέλο Astro ξεκινά με MSRP 1.700 $ και το Astro Pro ξεκινά από 1.900 $.

Leave a Comment