Δείτε το French-Special Limited Edition AD Concept Suzuki GSX-S950 R

Η προσαρμοσμένη σκηνή της μοτοσυκλέτας είναι γεμάτη με μοναδικές και άγριες δημιουργίες. Αλλά πρέπει να τρελαθείς για να αφήσεις σημάδι. Πάρτε για παράδειγμα το φουτουριστικό concept PUIG Diablo που κάποτε ήταν ένα Yamaha MT-09 SP. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε προσαρμοσμένες μοτοσυκλέτες με λεπτές τροποποιήσεις. Αλλά δεν θα πούμε το ίδιο για το Suzuki GSX-S950 R από την AD Koncept. 

Αυτό το τελωνείο με έδρα τη Γαλλία είναι γνωστό για την αγάπη του για τις γυμνές μηχανές. Η Suzuki Motorcycles France χρησιμοποίησε το AD Koncept για να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση περιορισμένης έκδοσης χωρίς να τροποποιήσει τον «διασκεδαστικό» βασικό χαρακτήρα του GSX-S950. Και το κατάφεραν δίνοντας στο Gixxer μια λεπτή, μαύρη και χρυσή βαφή με κλασικές χαλκομανίες και σύνθετα πάνελ. Πήραν ακόμη και μερικά κομμάτια από τον κατάλογο αξεσουάρ της Suzuki για να προσθέσουν περισσότερη επιθετικότητα σε αυτό το πακέτο.

 Η ολοκλήρωση της προσαρμοσμένης εικόνας είναι μια slip-on μονάδα aftermarket από την Akrapovic. Αυτή η όχι και τόσο μεγάλη ανανέωση είναι βέβαιο ότι θα κάνει αυτήν την ειδική έκδοση Suzuki GSX-S950 μια σίγουρη ανατροπή. Τα παιδιά της Suzuki Motorcycles France κάνουν το GSX-S950 να νιώθει ξεχωριστό με τη βοήθεια του AD Koncept και φαίνεται ωραίο.

Βασισμένο στο Cyberpunk-Vibing 2022 Suzuki GSX-S950

Το Suzuki GSX-S950 είναι μια συντονισμένη έκδοση του GSX-S1000 που έχουμε στις ΗΠΑ. Το 950 δημιουργήθηκε ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Χάρη στους μοναδικούς τύπους αδειών της Ευρώπης, ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να κουνήσουν τα πόδια τους και να απολαύσουν αυτό το γευστικό μηχάνημα αποσυντονίζοντας αυτό το Suzuki. Και τα δύο Gixxer χρησιμοποιούν παραλλαγές του ίδιου κινητήρα inline-4. 

Ενώ το S1000 αποδίδει 150 ίππους και 79,6 b-ft ροπής, το S950 μειώνει αυτό στους 94 ίππους και 67 lb-ft ροπής. Και σε αντίθεση με τον αδερφό του στην κατηγορία λίτρων, οι αναβάτες μπορούν να αποσυντονίσουν το S950 για να παράγει μόλις 48 ίππους, βοηθώντας τους κατόχους άδειας Α2 να πάρουν μια γεύση από τα μεγάλα πρωταθλήματα. Εκτός από τον αποσυντονισμένο κινητήρα και την έλλειψη λίγων premium ηλεκτρονικών και εξαρτημάτων, το GSX-S950 μοιράζεται το ίδιο μεταξόνιο και δομή αμαξώματος με τον μεγάλο του αδερφό.

Η AD Koncept δίνει στο Suzuki GSX-S950 μια «χρυσή» πινελιά

Η Suzuki Motorcycles συνεργάστηκε με τον έθιμο AD Koncept με έδρα τη Nouvelle-Aquitaine για να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση του ευέλικτου Suzuki GSX-S950. Το αποτέλεσμα ήταν το Suzuki GSX-S950 R, το οποίο απέκτησε με γούστο έναν οπτικό κατασκευαστή με ανεπαίσθητες τροποποιήσεις “οδηγούμενες από την απόδοση”. Η μόνη απαίτηση της Suzuki ήταν το AD Koncept να διατηρήσει τον χαρακτήρα και το εσωτερικό της αιχμηρής μηχανής του. 

Και η Suzuki άνοιξε επίσης τον κατάλογο αξεσουάρ και ανταλλακτικών της στο γαλλικό τελωνείο για να κάνει τα μαγικά της. Η γυμνή Gixxer έκανε μια ενδιαφέρουσα βαφή που αποτελείται από ασημί, μαύρα και χρυσά ένθετα. Υπάρχουν λεπτές ανατροπές στο οπτικό μέτωπο, με το πιο αξιοσημείωτο να είναι το χρυσό λογότυπο GSX-R “R” της Suzuki. 

Εκτός από τη ζωγραφική, η AD Koncept έχει επίσης αντικαταστήσει ορισμένα πάνελ αμαξώματος με αυτά από ανθρακονήματα και σύνθετο πλαστικό. Αυτά τα κομμάτια προσθέτουν περισσότερο οπτικό δράμα στη συσκευασία. Ταιριάζουν με το συνολικό θέμα είναι οι μαυρισμένοι τροχοί με χρυσές ταινίες στεφάνης. Το ασημί belly pan παίρνει και ένα χρυσό αυτοκόλλητο “Suzuki”. Όλες αυτές οι συναρπαστικές οπτικές λεπτομέρειες συνδυάζονται για να κάνουν το GSX-S950 ένα εγγυημένο αναδιπλούμενο κεφάλι.

Μονό κάθισμα και θυμωμένο γείσο προσθέτουν στην επιθετικότητα αυτού του Gixxer

Εκτός από τη βαφή, η AD Koncepts πήρε το ελεύθερο να χτυπήσει μια κουκούλα για το πίσω κάθισμα. Αυτή η διάταξη μονοθέσιου δίνει επίσης μια αίσθηση αγωνιστικού ποδηλάτου. Στην επιθετικότητα προσθέτει ένα πιο κοντό και πιο επιθετικό γείσο από τον κατάλογο αξεσουάρ της Suzuki που προσθέτει περισσότερη ευκρίνεια σε αυτό το ήδη αιχμηρό street fighter. Και τα δύο αυτά στοιχεία αποκτούν μια σκοτεινή εμφάνιση που ταιριάζει καλά με το συνολικό θέμα. Για να υπενθυμίσει στον αναβάτη πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το ποδήλατο, η AD Koncept έχει τοποθετήσει ένα μοναδικό αυτοκόλλητο στο ρεζερβουάρ με τον σειριακό αριθμό και το κλασικό λογότυπο “R”.

Το 2022 Suzuki GSX-S950 R λαμβάνει ανεπαίσθητες αλλαγές απόδοσης

Τεχνικά, δεν υπάρχουν τροποποιήσεις στον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων σε αυτό το προσαρμοσμένο GSX-S950 R. Αλλά η προσθήκη μιας ολισθαίνουσας εξάτμισης Akrapovic είναι βέβαιο ότι θα μειώσει το περιθώριο από το απόβαρο 472 λιβρών αυτής της Gixxer. Αυτό δεν θα αυξήσει σημαντικά την ισχύ ή τη ροπή, αλλά σίγουρα θα νιώσετε μια αλλαγή στην επιταχυνόμενη φύση αυτού του μηχανήματος. Για να μην αναφέρουμε, μια πιο χαλαρωτική νότα εξάτμισης προσθέτει στην ιδιαίτερη ελκυστικότητα αυτής της Suzuki.

Θα παραχθούν μόνο 50 μονάδες του GSX-S950 “R”.

Εάν δεν ζείτε στη Γαλλία, θα είναι ακόμα δύσκολο να αποκτήσετε ένα viagra ricetta . Κάθε ένα από αυτά τα 50 AD Concept Suzuki GSX-S950 R’ θα λάβει μοναδικές αυτοκόλλητες επιφάνειες που θα αναφέρουν τον σειριακό αριθμό. Αυτή η ειδική έκδοση Suzuki θα κοστίζει €11.549 (~$12.317). Πρόκειται για μια αξιοσημείωτη αύξηση στην τιμολόγηση σε σύγκριση με το τυπικό Suzuki GSX-S950 του 2022 που κοστίζει 9.999 € (~ 10.663 $) στη Γαλλία. Σειριακός αριθμός. 1 παρουσιάστηκε στο Le Mans κατά την έναρξη του Γαλλικού Grand Prix του MotoGP.

Leave a Comment